Tombren Kala

Helppokäyttöinen Netvisor ja perusteellinen oma kirjanpitäjä ovat avainasemassa pienyrittäjän arjessa.

– Kun lähdin taas yrittäjäksi, mietin ensin pitkään jaksanko sitä kuittirumbaa ja paperin pyöritystä. En olisi uskonut, että Netvisorilla homma luonnistuu näin helposti, kertoo Tombren Kalan yrittäjä Tommi Laitinen.

Tommi on todellinen moniosaaja; mies kalastaa tukkureille, myy Elmolle ilmoitustilaa ja tehtailee omaa musiikkia. Pääpaino on kalastuksessa, joka päivä koetetaan pari kilometriä verkkoa. On sanomattakin selvää, että taloushallinnon pitää olla vaivatonta kiireisen yrityselämän tuoksinnassa.

Parasta Festumissa on asiakaspalvelu

Tommilla on oma kirjanpitäjä, Suvi, joka saa mieheltä ylistävää palautetta perusteellisuudestaan. Yhden miehen yrityksessä on tärkeää, että oman kirjanpitäjän saa kiinni.

”Parasta Festumissa on ehdottomasti se, että jos on kysyttävää, vastauksen saa nopeasti. Suville voi aina soittaa. Jos Suvi ei vastaa, soitan Petterille ja sanon, että nyt tarvitaan apua. Kaikkien numerot ovat tiedossa”, Tommi kehuu.

Netvisor kiireisen yrittäjän arjen apuna

Netvisor on monipuolinen sähköisen taloushallinnon työväline. Opastusta ja neuvontaa saa Festumilta aina tarpeen tullen. Tommi yllättyi Netvisorin helppoudesta.

Yhdellä silmäyksellä näen, paljonko yrityksellä on rahaa, voin tehdä laskutukset ja alvit napsuttelen maksuun. Kuittien skannaus on todella hyvä lisä. Tunnen yrittäjiä, jotka vielä kuittien kanssa pelaavat, mutta minulle Netvisor on tärkeä ajansäästäjä”, Tommi kertoo.