Oma kirjanpitäjä ja palkanlaskija käytössäsi

Festum Accounting on asiantunteva ja huolehtiva tilitoimisto. Olemme aktiivisesti vuorovaikutuksessa asiakkaamme kanssa ja tarjoamme asiakasta parhaiten palvelevia kokonaisuuksia sekä osatoimintoja.

Festum Accounting tarjoaa personoidut palvelut kaikissa taloushallinnon tehtävissä, myös kirjanpidon ja palkanlaskennan puolella. Toimintaperiaatteisiimme kuuluvat läpinäkyvä ja sujuva kommunikointi sekä jatkuva ajantasaisuus. Asiakkaamme liiketoiminnan hyvinvointi on meille tärkeää ja kohtaamme jokaisen asiakkaamme sydämellä. Festum Accounting on yrittäjän arjessa läsnä ja oma taloushallinnon ammattilaisesi on vain puhelinsoiton tai viestin päässä.

Kirjanpito

Festum Accountingilla kirjanpitoasi hoitaa yksi ja sama asiantuntija, joka tuntee yrityksesi sekä toimialasi. Yhteyshenkilösi on vain puhelinsoiton tai sähköpostin päässä. Seuraat kätevimmin yrityksesi taloustilannetta ottamalla käyttöön Netvisor-ohjelmiston ja lataamalla Netvisor Mobiili -sovelluksen.

Festum Accountingin kirjanpitäjät ovat taloushallinnon ammattilaisia, jotka auttavat sinua eteenpäin mieltä askarruttavissa kysymyksissä. Esitämme sinulle nykytilanteen selkokielellä ja tarjoamme järkeviä, toimialalle soveltuvia ratkaisuja. Hoidamme asiakasuhteitamme proaktiivisesti ja pyrimme avustamaan tehokkaiden käytäntöjen vakiinnuttamisessa pysyväksi osaksi organisaatiotasi.

Palkanlaskenta

Festum Accounting helpottaa asiakkaittensa elämää myös palkanlaskennan puolella. Palkanlaskentaa säätelevät useat lait ja työehtosopimukset, joiden kanssa ajan tasalla pysyminen vaatii ammatillista erityisosaamista. Palkanlaskenta kannattaa ulkoistaa silloin, kun yritys haluaa keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa ja siirtää resurssinsa tuottavampiin toimintoihin.

Festum Accountingin ammattiosaajat huolehtivat palkanlaskennasta sekä muista lakiteknisistä yksityiskohdista. Hoidamme myös esimerkiksi tulorekisteri-ilmoitukset sekä Kela-hakemukset puolestasi. Meille on tärkeää, että asiakkaamme saavat keskittyä omaan asiantuntijuuteensa. Jätä taloushallinnon huolet Festum Accountingin hoidettavaksi.

Netvisor – Sähköinen taloushallinto

Netvisor on monipuolinen sähköisen taloushallinnon ohjelmisto, jolla hoidat taloushallinnon tehtävät samassa paikassa. Näet reaaliajassa yrityksesi taloustilanteen ja huolehdit talousasioista paikkariippumattomasti Netvisor Mobiili -sovelluksella. Festum Accounting on Premium Plus -partner, mikä tarkoittaa ajantasaista ja laajaa osaamista sähköisten palveluiden saralla. Netvisor -ohjelmiston käyttöönotto on helppoa ja se soveltuu usein käytettäväksi muiden ohjelmistojen kanssa.

Festum Accounting on aina tukenasi – Kysy lisää Netvisorista tai tutustu tarkemmin täältä!

JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ

Voit jättää helposti tarjouspyynnön tai tiedustelun valitsemistasi Festum Accountingin palveluista. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian!