Festum Accounting - Kirjanpito ja palkanlaskenta

Oma kirjanpitäjä ja palkanlaskija käytössäsi

Meille sinäkin olet enemmän kuin asiakas. Festum Accounting tilitoimistona on skaalautuva, asiantunteva ja huolehtiva. Oma kirjanpitäjä ja palkanlaskija takaa sujuvan kommunikoinnin.

Festum Accounting tarjoaa personoidut palvelut myös kirjanpidon ja palkanlaskennan puolella. Meille on tärkeää läpinäkyvä ja sujuva kommunikointi sekä ajantasaisuus. Festum tilitoimistona näkyy arjessasi. Huolehdimme, että asiasi ovat ajantasalla ja oikein. Käytössäsi ovat oma kirjanpitäjä ja palkanlaskija, joille voit soittaa tai laittaa viestiä. Voit olla yhteydessä myös suoraan aluejohtajaan, tai haastaa toimitusjohtajan lenkkipolulle!

”Palkanlaskenta on sellainen resurssi, mikä meidän kannattaa ulkoistaa jo ihan ajankäytöllisesti. Siihen tarvitaan valtava ammattitaito ja tiedon ajantasaisuus.” – Rainer Antila, Merus Power Oyj

Kirjanpito

Festum Accountingilla sinulla on aina oma yhteyshenkilö, joka tuntee yrityksesi läpikotaisin. Sähköiset palvelut ja vaivaton yhteydenpito siivittävät yhteistyömme tasolle, jonka yrityksesi ansaitsee.

Kirjanpitäjämme ovat alansa ammattilaisia ja auttavat mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä. Pyrimme proaktiiviseen toimintaan ja parhaiden käytänteiden vakiinnuttamiseen.

Palkanlaskenta

Palkanlaskentaa säätelee useat eri lait. Harvalla yrittäjällä on mahdollisuutta tutustua palkanlaskentaa sääteleviin pykäliin. Meillä Festumilla alansa ammattilaiset hoitavat yrityksen palkanlaskennan puolestasi.

Hoidamme myös tulorekisteri-ilmoitukset ja Kela-hakemukset puolestasi. Kysy lisää oman alueesi aluejohtajalta tai omalta kirjanpitäjältäsi.

Netvisor – Sähköinen taloushallinto

Käytämme Netvisor-ohjelmistoa, jonka avulla näet mm. ajantasaiset tilitiedot, napsuttelet alvit maksuun käden käänteessä ja säästyt kuittien kanssa pelaamiselta. Saat meiltä perehdytyksen Netvisorin käyttöön, ja autamme sinua tarpeen vaatiessa tulevaisuudessakin.

Palkanlaskentaan erikoistunut Satakunnan aluejohtajamme Kirsi Keipi on kirjoittanut selkokielisen blogin sähköisestä taloushallinnosta ja sen tuomista hyödyistä. Kun tilitoimisto ja yrittäjä käyttävät samaa ympäristöä, kaikkien työ helpottuu. Lue alta Kirsin blogi:

Skaalautuvat palvelut

Festum Accountingilla saat tarvittaessa kokonaisen tiimin tueksesi. Asiakaskuntamme koostuu niin yksityisyrittäjistä kuin pörssiyhtiöistäkin.

Festum skaalautuu – Lue iDiD:n tarina

JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ

Voit jättää helposti tarjouspyynnön tai tiedustelun valitsemistasi Festum Accountingin palveluista. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian!