Festum Accounting - Kirjanpito ja palkanlaskenta

Oma kirjanpitäjä ja palkanlaskija käytössäsi

Meille sinäkin olet enemmän kuin asiakas. Festum Accounting tilitoimistona on skaalautuva, asiantunteva ja huolehtiva. Oma kirjanpitäjä ja palkanlaskija takaa sujuvan kommunikoinnin.

Festum Accounting tarjoaa personoidut palvelut myös kirjanpidon ja palkanlaskennan puolella. Meille on tärkeää läpinäkyvä ja sujuva kommunikointi sekä ajantasaisuus. Festum tilitoimistona näkyy arjessasi. Huolehdimme, että asiasi ovat ajantasalla ja oikein. Käytössäsi ovat oma kirjanpitäjä ja palkanlaskija, joille voit soittaa tai laittaa viestiä. Voit olla yhteydessä myös suoraan aluejohtajaan, tai haastaa toimitusjohtajan lenkkipolulle!

”Parasta Festumissa on ehdottomasti se, että jos on kysyttävää, vastauksen saa nopeasti. Suville voi aina soittaa. Jos Suvi ei vastaa, soitan Petterille ja sanon, että nyt tarvitaan apua. Kaikkien numerot ovat tiedossa.”

Tommi Laitinen, Tombren Kala

Netvisor – Sähköinen taloushallinto

Käytämme Netvisor-ohjelmistoa, jonka avulla näet mm. ajantasaiset tilitiedot, napsuttelet alvit maksuun käden käänteessä ja säästyt kuittien kanssa pelaamiselta. Saat meiltä perehdytyksen Netvisorin käyttöön, ja autamme sinua tarpeen vaatiessa tulevaisuudessakin.

Palkanlaskentaan erikoistunut Satakunnan aluejohtajamme Kirsi Keipi on kirjoittanut selkokielisen blogin sähköisestä taloushallinnosta ja sen tuomista hyödyistä. Kun tilitoimisto ja yrittäjä käyttävät samaa ympäristöä, kaikkien työ helpottuu. Lue alta Kirsin blogi:

Skaalautuvat palvelut

Festum Accountingilla saat tarvittaessa kokonaisen tiimin tueksesi. Asiakaskuntamme koostuu niin yksityisyrittäjistä kuin pörssiyhtiöistäkin.

Festum skaalautuu – Lue iDiD:n tarina

JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ

Voit jättää helposti tarjouspyynnön tai tiedustelun valitsemistasi Festum Accountingin palveluista. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian!