Taloyhtiön kirjanpito Hausvise-isännöintitoimistoille

Oletteko isännöintitoimisto, jolla on Hausvise jo käytössä tai harkitsette sen käyttöönottoa? Festum Accountingilta saat asiantuntevan tiimin taloyhtiöiden kirjanpidon hoitamiseen. Asiakaslähtöinen Hausvise-kirjanpitotiimimme koostuu kouluttautuneista talo- ja kiinteistöyhtiöiden taloushallintoasiantuntijoista.

Hausvise-isännöintijärjestelmä sisältää monipuolisia toimintoja, jotka helpottavat ja automatisoivat isännöinnin päivittäisiä tehtäviä. Me Festum Accountingilla tähtäämme samaan taloushallinnossa: sinä voit keskittyä isännöintiin – me hoidamme taloyhtiöidenne talousasiat.

Ota yhteyttä!

Janne Eurén
Myynti
+358 40 7456459
janne.euren@festum.fi

Taloyhtiön kirjanpito

Hausvise kirjanpitäjämme ovat kouluttautuneita kiinteistöalan kirjanpitäjiä ja luotettavia kumppaneita isännöitsijälle taloyhtiöiden talouden asioissa. Isännöitsijän ja kirjanpitäjän välinen hyvä yhteistyö ja keskusteluyhteys on tärkeää, jotta isännöinnin arjen rutiinit hoituisivat mahdollisimman tehokkaasti. Yksinkertaiset alvittomat taloyhtiöt sekä monimutkaisemmat alvilliset kohteet hankerahoituksineen ovat meille arkipäivää.

Taloyhtiön kirjanpito kiinteään kuukausihintaan alk. 52 € /kk /taloyhtiö!

Skaalautuvat palvelut

Festum Accountingilla saat kokonaisen Hausvise-kirjanpitotiimin tueksesi juuri siinä mittakaavassa, mitä tarvitsette. Tiimimme hoitaa taloyhtiöiden päivittäisten laskujen maksamisen, kuukausikirjanpidon sekä vuosittaiset tilinpäätökset tai välitilinpäätökset. Isännöitsijän ja kiinteistösihteerin vastuulle jää vastikereskontran hoitaminen sekä hankerahoitusten perustaminen ja valvominen. Kysy myös muista lisäpalveluistamme tai pyydä hinnasto.

Hausvise-tiimi

Eeva-Maria Hellman

eeva-maria.hellman@festum.fi

Katja Tomukorpi

katja.tomukorpi@festum.fi

Jaana Nousiainen

jaana.nousiainen@festum.fi

Lisätietoa Hausvise-kirjanpidosta

Kysy lisää taloyhtiön kirjanpidosta Hausvise-järjestelmällä, jos isännöintitoimistollanne on käytössä Hausvise tai harkitsette Hausvisen käyttöönottoa.

Tutustu Hausviseen

Hausvise on modernein markkinoilla oleva isännöintijärjestelmä, joka nopeuttaa ja tehostaa isännöinnin arkea.