Taloyhtiön kirjanpito Hausvise-isännöintitoimistoille

Oletteko isännöintitoimisto, jolla on Hausvise jo käytössä tai harkitsette sen käyttöönottoa? Taloyhtiön kirjanpito hoituu näppärästi Festum Accountingin asiantuntevan tiimin huomassa. Asiakaslähtöinen Hausvise-kirjanpitotiimimme koostuu kouluttautuneista talo- ja kiinteistöyhtiöiden taloushallintoasiantuntijoista.

Hausvise-isännöintijärjestelmä sisältää monipuolisia toimintoja, jotka helpottavat ja automatisoivat isännöinnin päivittäisiä tehtäviä. Me Festum Accountingilla tähtäämme samaan taloushallinnossa: sinä voit keskittyä isännöintiin – me hoidamme taloyhtiöidenne talousasiat.

Ota yhteyttä!

Janne Eurén
Myynti
+358 40 7456459
janne.euren@festum.fi

Keravan isännöinti arvostaa Festumin apua

Keravan Isännöinti luottaa Festum Accountingin ammattitaitoon taloyhtiöiden kirjanpidon kanssa.

”On aivan upeaa, että Festum Accountingilla on panostettu siihen, että ammattilaisia on enemmän ja sinne on perustettu kokonainen Hausvise-tiimi. Meidän yritysten arvopohja on samanlainen, asiakkaalle pystytään tarjoamaan henkilökohtaista ja nopeaa palvelua.” kertoo toimitusjohtaja Jaana Kvist.

Taloyhtiön kirjanpito

Hausvise kirjanpitäjämme ovat kouluttautuneita kiinteistöalan kirjanpitäjiä ja luotettavia kumppaneita isännöitsijälle taloyhtiöiden talouden asioissa. Isännöitsijän ja kirjanpitäjän välinen hyvä yhteistyö ja keskusteluyhteys on tärkeää, jotta isännöinnin arjen rutiinit hoituisivat mahdollisimman tehokkaasti. Yksinkertaiset alvittomat taloyhtiöt sekä monimutkaisemmat alvilliset kohteet hankerahoituksineen ovat meille arkipäivää.

Hausvise taloyhtiön kirjanpito kiinteään kuukausihintaan alk. 54 € /kk /taloyhtiö!

Skaalautuvat palvelut

Festum Accountingilla saat kokonaisen Hausvise-kirjanpitotiimin tueksesi juuri siinä mittakaavassa, mitä tarvitsette. Tiimimme hoitaa taloyhtiöiden päivittäisten laskujen käsittelemisen, kuukausikirjanpidon sekä vuosittaiset tilinpäätökset tai välitilinpäätökset. Isännöitsijän ja kiinteistösihteerin vastuulle jää vastikereskontran hoitaminen sekä hankerahoitusten perustaminen ja valvominen. Kysy myös muista lisäpalveluistamme tai pyydä hinnasto.

Hausvise-tiimi

Eeva-Maria Hellman

eeva-maria.hellman@festum.fi

Heidi Sainio

heidi.sainio@festum.fi

Jaana Nousiainen

jaana.nousiainen@festum.fi

Sanna Pöllänen-Laine

sanna.pollanen-laine@festum.fi

Maria Hartikainen

maria.hartikainen@festum.fi

Sini Siikarla

sini.siikarla@festum.fi

Katriina Leppänen

katriina.leppanen@festum.fi

Jenna Janatuinen

jenna.janatuinen@festum.fi

Maarit Jokinen

maarit.jokinen@festum.fi

Johanna Ketola

johanna.ketola@festum.fi

Lisätietoa Hausvise-kirjanpidosta

Kysy lisää taloyhtiön kirjanpidosta Hausvise-järjestelmällä, jos isännöintitoimistollanne on käytössä Hausvise tai harkitsette Hausvisen käyttöönottoa.

Tutustu Hausviseen

Hausvise on modernein markkinoilla oleva isännöintijärjestelmä, joka nopeuttaa ja tehostaa isännöinnin arkea.