Festum Accounting - Netvisor

Netvisor – säästä aikaasi sähköisellä taloushallinnolla

Meille on tärkeää, että asiakkaillamme on käytössä alan parhaat työkalut ja asiantuntijapalvelut.

Toiminnassamme näkyy sähköistyvä maailma ja sen tuomat automaatiot sekä yhteiskäyttöisyys tilitoimiston ja asiakkaiden välillä. Netvisor-ohjelmiston avulla pystymme vastaamaan tehokkaasti kaikkiin näihin haasteisiin.

Monipuolinen Netvisor

Voit hoitaa myyntilaskujen laatimisen ja lähettämisen, ostolaskujen käsittelyn ja maksamisen, palkanlaskennan, kirjanpidon ja viranomaisilmoitusten sekä raportoinnin hoitamista sähköisesti ja vaivattomasti yhdessä Festumin kanssa. Käyttöösi voit ottaa myös myynti- (CRM), varastonhallinta-, tuntikirjaus- sekä matkalaskuohjelmistot.

visma-manager-screens-1280px-640x640

Et jää yksin ohjelmiston kanssa

Koulutuksesta vastaa oma asiantuntijamme, jolta saat vastaukset kiperiinkin kysymyksiin. Saat apua myös tulevaisuudessa, sillä koko henkilökuntamme tuntee sähköisen taloushallinnon mahdollisuudet ja ominaisuudet.

Lue 5 hyvää syytä käyttää Netvisoria

 

Netvisor Mobiili

Netvisor toimii myös mobiilissa, mahdollistaen yrityksen talousasioiden hoitamisen vaikkapa laiturin nokasta. Kirjautuminen käy helposti monipuolisilla vaihtoehdoilla, esimerkiksi sormenjäljellä tai omalla PIN-koodilla. Pääset myös Visma Manageriin kätevästi mobiilisovelluksen kautta tarkistamaan, hyväksymään ja tiliöimään ostolaskusi!

Palkansaajat voivat tarkastella mobiilisovelluksen kautta omia palkka-, työaika-, matkalaskutietoja sekä tietysti kirjata sillä myös työtunnit.

Lataa Netvisor Mobiili omasta sovelluskaupastasi.

Lue lisää mobiilisovelluksesta!

Olemme Netvisor Premium Plus toimisto

Netvisor Premium Plus

JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ

Voit jättää helposti tarjouspyynnön tai tiedustelun valitsemistasi Festum Accountingin palveluista. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian!