Avoimet työpaikat Festum Accountingilla

Kiinnostaako ura vakavaraisessa auktorisoidussa tilitoimistossa, jossa sinusta välitetään? Etsimme joukkoomme jatkuvasti talous- ja palkkahallinnon ammattilaisia! Katso avoimet työpaikat alta.

Meillä työskentelee taloushallinnon asiantuntijoita muun muassa kirjanpidon, palkkahallinnon ja talouskonsultoinnin parissa. Hyödynnämme automaatiota ja tekoälyä rutiinitehtävissä ja näin vapautamme aikaa haastavampiin ja mielekkäämpiin työtehtäviin. Arvostamme asiantuntijuutta ja rentoa persoonaa. Meille työystävät ovat tärkeitä ja haluamme, että olet onnellinen työssäsi. Yleisesti työn etuja ovat mukavat työkaverit, kannustava ilmapiiri, kehitysmahdollisuudet, laaja työterveys ja yhteiset tapahtumat. Fiiliksiä meiltä näet oheiselta videolta!

Katso vapaat työpaikat tai lähetä avoin hakemus!

Avoimet työpaikat

Etkö löytänyt sinulle sopivaa avointa työpaikkaa? Ei hätää, meille voit aina lähettää avoimen hakemuksen!

Lähetä avoin hakemus tästä

Lisätietoa avoimista tehtävistä

Janne Eurén

Toimitusjohtaja

040 745 64 59
janne.euren@festum.fi

Petteri Putkonen

Aluejohtaja, Pirkanmaa ja Uusimaa

044 974 44 90
petteri.putkonen@festum.fi

Kirsi Keipi

Aluejohtaja, Satakunta

040 842 1211
kirsi.keipi@festum.fi

Ura Festum Accountingilla

Festum Accounting Oy on Suomen Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto, joka toimii Uudellamaalla, Pirkanmaalla ja Satakunnassa. Ydinajatuksemme on olla pitkäjänteinen talouden järkeistämisen kumppani, jolta saa apua niin arjen asioihin kuin isompiin talouden kehittämisprojekteihinkin. Meille auktorisoitu tilitoimisto tarkoittaa jatkuvaa kehittämistä, laajaa osaamista ja huolenpitoa asiakkaista. 

Työllistämme yli 30 taloushallinnon ammattilaista, jotka ovat yhtiömme tärkein voimavara. Pidämme hyvää huolta asiakasyhtiöiden taloudesta, työskentelemme tavoitteellisesti ja pyrimme ymmärtämään asiakkaiden prosesseja, joten henkilökuntamme hyvinvointi ja työmotivaatio tulee olla korkea.  Haluamme että työntekijämme tietää, että hänestä välitetään ja huolehditaan yksilönä. Uramahdollisuudet ovat aina auki, sillä panostamme henkilöstömme osaamisen kehittämiseen ja vastuuta saa halutessaan enemmänkin.

Lue meistä yrityksenä

Miksi valita auktorisoitu tilitoimisto?