Talouden johtaminen Festumin kanssa

Festum Accounting tarjoaa yrityksesi talouden suunnittelun ja -hallinnan tueksi talousjohtamisen palveluita. Festum Talouspäällikkö huolehtii kanssasi taloustilanteen kehittämisestä sekä laskelmien tarkistamisesta, kun taas konsultointipalvelumme kattavat kysymykset HR-asioista verosuunnitteluun.

Festum Accountingin talousjohtamisen palveluihin kuuluvat asiakkaan toimialan ajantasainen ymmärtäminen, taloushallinnon suunnittelu, toteutus ja seuranta. Konsultoimme yritystäsi myös tulevaisuudennäkymistä ja tarjoamme ideoita erilaisissa skenaarioissa toimimiselle. Erityisesti epävakaassa markkinatilanteessa osaava tilitoimisto on kullan arvoinen kumppani.

Talouspäällikkö

Haluatko ulkoistaa yrityksesi taloushallinnon osaavalle asiantuntijalle, kenelle yrityksesi menestys on tärkeää? Festum Talouspäällikkö vastaa yrityksesi talouden suunnittelusta sekä hallinnoimisesta tehokkaasti ja kannattavasti.

Festum Talouspäällikön tehtävänä on ymmärtää liiketoimintaa ja toimialan erityispiirteitä sekä toimia keskustelu- ja sparrauskumppanina. Talouspäällikkö hoitaa investointilaskelmia, rahoituksen järjestämistä, tulosseurantaa, verotusta, osingon sekä palkanmaksua. Raportit yrityksen taloustilanteesta voidaan sopia toimitettavaksi 1-3 kuukauden välein.

Konsultointi

Talouskonsultointi auttaa teitä kehittämään talousprosessianne tavoitteidenne tueksi ja mahdollistajaksi. Asiantuntijatiimimme koostuu Festum Accountingin johtoryhmän jäsenistä.

  • budjetointi
  • talousraportoinnin kehittäminen
  • kassavirran optimointi ja analysointi
  • rahoitusasiat, yritysjärjestelyt
  • PRH-asiat
  • tilinpäätös- ja verotussuunnittelu
  • liikkeenjohdon konsultointi
  • talousohjelmistot
  • HR-konsultointi

Asiantuntijatiimimme

Haluamme Festum Accountingilla kuulla mitä yrityksellesi kuuluu. Ota meihin yhteyttä ja sovi palaveri asiantuntijamme kanssa. Keskustellaan yrityksesi nykytilanteesta ja katsotaan miten voisimme olla avuksi juuri sinun yrityksellesi. Me Festum Accountingilla sitoudumme antamaan sylin täydeltä talousvinkkejä.

Petteri
Putkonen

talouspäällikköpalvelut
petteri.putkonen@festum.fi

Janne
Eurén

liikkeenjohdon konsultointi
janne.euren@festum.fi

Harri
Hakala

kassavirta ja budjetointi
harri.hakala@festum.fi

Kirsi
Keipi

HR-konsultointi, palkanlaskenta
kirsi.keipi@festum.fi

JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ

Voit jättää helposti tarjouspyynnön tai tiedustelun valitsemistasi Festum Accountingin palveluista. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian!