Aidosti joustava auktorisoitu tilitoimisto

Festum Accountingin ydinajatus on olla pitkäjänteinen talouden järkeistämisen kumppani, jolta saa apua niin arjen asioihin kuin isompiin talouden kehittämisprojekteihinkin. Erottaudumme todellisella halulla kuunnella asiakkaitamme ja heidän toiveitaan tilitoimiston palveluiden suhteen. Auktorisoitu tilitoimisto on vakaa kumppani, jonka tietotaito on ajantasalla.

Vaikka olemme iso toimija, meillä on pienen tilitoimiston sydän. Nimetyt yhteyshenkilöt luovat helpon väylän kommunikoida vaikkapa oman kirjanpitäjän kanssa, talouspäällikköpalvelumme porautuu yrityksenne talouden suunnitteluun ja aluejohtajamme ovat käytössänne erilaisten konsultointipalveluiden puitteissa.

Meille yhteistyön toimivuus on kaikista tärkeintä. Meillä on tunne, että Festum tukee meitä ja auttaa meitä kehittymään taloushallinnon puitteissa, mikä on todella tärkeää nuorelle yritykselle”

Marko Simunaniemi, Ravintola Kajo

Festum talousalan kehityksen etulinjassa

Festum Accounting Oy on Suomen Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto, joka toimii Uudellamaalla, Pirkanmaalla ja Satakunnassa. Haluamme kannustaa henkilökuntaamme kehittymään ja olemmekin etulinjassa kehittämässä talousalan palveluita.

Meiltä et saa vain tilitoimistoa, vaan vakaan ja asiantuntevan kumppanin yrityksenne talouden hallintaan aina kirjanpidosta IFRS-konsultointiin ja talouspäällikköpalveluihin asti. Meille auktorisoitu tilitoimisto tarkoittaa jatkuvaa kehittämistä, laajaa osaamista ja huolenpitoa asiakkaista.

Pienen tilitoimiston sydän, ison tilitoimiston resurssit.

Festum - Kirjanpito ja palkanlaskenta
Kirjanpito ja palkanlaskenta, IFRS, Konsultointi, Netvisor
Festum Accounting - Henkilöt
Festum Accountingin henkilöstön esittelyt.
Festum Accounting - Yhteydenotto
Yhteys- ja laskutustiedot.