Festum Accounting yhdistää asiantuntijuuden ja välittämisen

Festum Accounting on pitkäjänteinen, talouden järkeistämisen kumppani, jolta saa apua niin arjen tavanomaisiin tilanteisiin kuin isompiin kehittämisprojekteihin.

Erottaudumme aidolla välittämisellä ja halulla kuunnella asiakasta. Selvitämme tarpeesi ja toiveesi, ja tarjoamme liiketoimintaasi parhaiten palvelevia ratkaisuja. Festum Accounting vakaa, ihmisläheinen kumppani, jolla on tietotaito sekä aito auttamisen tahto samassa paketissa.

Festum Accountingilla on suuren tilitoimiston resurssit ja pienen tilitoimiston sydän. Kohtaamme asiakkamme yksilöinä, ja tuemme asiakasta yrityksen omista lähtökohdista käsin. Olemme aina asiakkaan tavoitettavissa ja tarjoamme asiakkaille oman yhteyshenkilön sujuvan kommunikaation varmistamiseksi. Festum Accounting talousasiantuntijat konsultoivat asiakkaitaan taloushallintoon sekä esimerkiksi talouden johtamisen tehtäviin liittyen.

Asiakkaamme kertovat

Taloushallinnon edelläkävijä

Festum Accounting Oy on Suomen Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto, jonka toiminta-alueita ovat Uusimaa, Pirkanmaa sekä Satakunta.

Olemme poikkeuksetta ajantasalla Netvisor-ohjelmistoon ja lainsäädäntöön liittyvistä muutoksista. Kehitämme talousalan palveluita sekä osaamistamme jatkuvasti. Henkilökuntamme kouluttautuu ja uudistaa toimintojamme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen varmistamiseksi.

Festum Accounting on enemmän kuin tilitoimisto. Meistä saat kokeneen ja asiantuntevan kumppanin yrityksenne taloudenhallintaan aina kirjanpidosta talousjohtamisen palveluihin asti. Olemme auktorisoitu tilitoimisto, mikä tarkoittaa jatkuvaa kehittämistä, laajaa osaamista sekä huolenpitoa mahtavista asiakkaistamme.

Festum - Kirjanpito ja palkanlaskenta
Kirjanpito ja palkanlaskenta, IFRS, Konsultointi, Netvisor
Festum Accountingin henkilöstön esittelyt.
Yhteys- ja laskutustiedot.