Pienen tilitoimiston sydän, ison tilitoimiston resurssit

Festum Accounting on moderni taloushallinnon kumppani. Meiltä saat apua niin arjen tavanomaisiin tilanteisiin kuin isompiin kehittämisprojekteihinkin.

Erottaudumme aidolla välittämisellä ja halulla kuunnella asiakasta. Selvitämme tarpeenne ja toiveenne, ja tarjoamme liiketoimintaanne parhaiten palvelevia ratkaisuja. Asiakkaamme kertovat meidän olevan ihmisläheinen kumppani, jolla on tietotaito sekä aito auttamisen tahto samassa paketissa.

Festum Accountingilla on pienen tilitoimiston sydän ja ison tilitoimiston resurssit. Noin 50 henkinen asiantuntijatiimimme hoitaa asiat oikein ja ajallaan ja tarjoamme jokaiselle asiakkaalle oman yhteyshenkilön sujuvan kommunikaation varmistamiseksi. Käytämme arjessamme runsaasti automaatioita ja tekoälyä, mikä vapauttaa talousasiantuntijoidemme aikaa haastavampiin tehtäviin arkisista askareista ja vähentää henkilöstön vaihtuvuutta. Katso alta asiakkaidemme kokemuksia meistä!

Asiakkaamme kertovat

Festum Accounting Oy on Suomen Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto

Valitsemalla meidät tilitoimistoksenne, saat myös omaan liiketoimintaasi turvaa. Auktorisoidun tilitoimiston osaaminen, järjestelmät ja toimintamallit on tarkastettu ja aina ajan tasalla. Taloushallintoliiton jäsenenä takaamme, että palvelu on jatkuvaa ja vastuuvakuutus on kunnossa. Taloushallintoliitto valvoo, että toimimme taloushallintopalvelualan hyvän tavan mukaisesti.

Auktorisointi edellyttää, että toimintamme on tiukasti lain mukaista ja että uudet säännökset huomioidaan hyvissä ajoin ennen niiden voimaantuloa.

Lue lisää Taloushallintoliiton sivuilta

Kirjanpito ja palkanlaskenta, Konsultointi, Netvisor, Kiinteistökirjanpito
Katso, ketkä kaikki sinua palvelevat!
Festumin yhteystiedot ja laskutustiedot.