Eläinklinikka Satavet

Hyvä kommunikaatio karvaisten kavereiden omistajien kanssa on tärkeää, ja sitä halutaan myös tilitoimistolta. Festumin ihmiset saa aina kiinni, kun tarve vaatii.

Lue lisää »

Ravintola Kajo

Festumin asiakkaana oleminen on enemmän kuin pelkkää laskujen maksamista. Yhteistyö syntyy tunteesta, että olemme enemmän kuin asiakkaita, olemme kumppaneita.

Lue lisää »

iDiD

Festum on taho, jonka kanssa tuntuu hyvältä tehdä töitä – sopivan henkilökohtainen, kuunteleva ote asiakastyöhön vaikutti tilitoimiston valintaan skaalautuvuuden rinnalla.

Lue lisää »

Suomen Ilmailuopisto Oy

Suomen Ilmailuopisto Oy on vuonna 2002 perustettu ammatillinen erikoisoppilaitos, joka kouluttaa ammattilentäjiä Suomen liikenneilmailun tarpeisiin.

Lue lisää »

WestWays Oy

WestWays Logistics on nykyaikainen ja kokonaisvaltaisesti toimiva logistiikan palveluyritys, joka tuottaa kuljetus- ja konetyöpalveluita Satakunnan alueella.

Lue lisää »

Luova Toimisto Pilke Oy

Festumilla puhutaan kieltä, jota maallikkokin ymmärtää. Yhteistyön sujuvuutta tukee oma nimetty kirjanpitäjämme ja Netvisor-ohjelmisto.

Lue lisää »

Tombren Kala

Helppokäyttöinen Netvisor ja perusteellinen oma kirjanpitäjä ovat avainasemassa pienyrittäjän arjessa.

Lue lisää »

Tujunen Yhtiöt Oy

Elämä on paljon helpompaa Festumin kanssa. Käymme yrityksemme lukuja läpi, mitä kannattaa huomioida ja mitä kannattaa tehdä.

Lue lisää »

NSF Oy

Festumin talouspäällikköpalvelu on todella hyvä, löysimme apua niin yritysjärjestelyihin kuin veroteknisten asioiden hoitamiseen. Ei ole olemassa yritystä, joka ei tarvitsisi Festumin kaltaista tilitoimistoa

Lue lisää »