Eläinklinikka Satavet

Hyvä kommunikaatio karvaisten kavereiden omistajien kanssa on tärkeää, ja sitä halutaan myös tilitoimistolta. Festumin ihmiset saa aina kiinni, kun tarve vaatii.

Lue lisää »

Ravintola Kajo

Festumin asiakkaana oleminen on enemmän kuin pelkkää laskujen maksamista. Yhteistyö syntyy tunteesta, että olemme enemmän kuin asiakkaita, olemme kumppaneita.

Lue lisää »

iDiD

Festum on taho, jonka kanssa tuntuu hyvältä tehdä töitä – sopivan henkilökohtainen, kuunteleva ote asiakastyöhön vaikutti tilitoimiston valintaan skaalautuvuuden rinnalla.

Lue lisää »

Suomen Ilmailuopisto Oy

Suomen Ilmailuopisto Oy on vuonna 2002 perustettu ammatillinen erikoisoppilaitos, joka kouluttaa ammattilentäjiä Suomen liikenneilmailun tarpeisiin.

Lue lisää »

WestWays Oy

WestWays Logistics on nykyaikainen ja kokonaisvaltaisesti toimiva logistiikan palveluyritys, joka tuottaa kuljetus- ja konetyöpalveluita Satakunnan alueella.

Lue lisää »

Luova Toimisto Pilke Oy

Festumilla puhutaan kieltä, jota maallikkokin ymmärtää. Yhteistyön sujuvuutta tukee oma nimetty kirjanpitäjämme ja Netvisor-ohjelmisto.

Lue lisää »

Tujunen Yhtiöt Oy

Elämä on paljon helpompaa Festumin kanssa. Käymme yrityksemme lukuja läpi, mitä kannattaa huomioida ja mitä kannattaa tehdä.

Lue lisää »

NSF Oy

Festumin talouspäällikköpalvelu on todella hyvä, löysimme apua niin yritysjärjestelyihin kuin veroteknisten asioiden hoitamiseen. Ei ole olemassa yritystä, joka ei tarvitsisi Festumin kaltaista tilitoimistoa

Lue lisää »

Pro-Lämpö Oy

Halusimme hypätä 80-luvulta tähän päivään taloushallinnonkin suhteen. Olemme kaikki koko ajan työmailla, joten paperitositteet, mapit ja Excelit eivät enää palvelleet toimintaamme. Festum Accountingin kanssa tämä asia saatiin kerralla

Lue lisää »

Merus Power Oyj

Palkanlaskenta on sellainen resurssi, mikä meidän kannattaa ulkoistaa jo ihan ajankäytöllisesti. Siihen tarvitaan valtava ammattitaito ja tiedon ajantasaisuus.

Lue lisää »

HC Ässät Pori Oy

Ässät näkevät tilitoimiston oman talouspäällikön roolissa. Syvää kumppanuutta, liiketoiminnan suunnittelua ja vahvaa näkemystä. Katso video!

Lue lisää »

Musiikkitalo

Festumilta Miia, Pasi, Pirkko ja Harri ovat kuin osa meidän organisaatiota.

Lue lisää »

Kuljetus Transpori Oy

Ulvilassa toimiva Kuljetus Transpori Oy on pitkäikäinen Festum Accountingin asiakas, joka arvostaa hiljaista tietoa, sparrausta ja asiantuntemusta talousmaailman kiemuroissa. - Yhteistyömme vain toimii. Kirjanpitäjämme hiljainen tieto on

Lue lisää »

Reilu Isännöinti Oy

Me haluamme keskittyä hallinnolliseen isännöintiin, ja hoitaa muut toiminnot kumppaneiden kanssa.

Lue lisää »

Plusprint

Festum on ollut mukana Plusprintin kasvutarinassa. Katso videolta Plusprintin toimitusjohtaja Jari Kuivalaisen kommentit! Pääset myös mukaan painotalon tuotannon puolelle katsomaan, miten painotuotteet

Lue lisää »

Rehti-Isännöinti Oy

Rehti-Isännöinnin toimitusjohtaja Mika Mali perusti yhtiökumppaniensa kanssa isännöintitoimiston, jonka visiona on nostaa isännöinnin palvelun tasoa. Tähän liittyy vahvasti kommunikointi ja läpinäkyvyys, niin palvelussa kuin taloyhtiön

Lue lisää »