Tilitoimiston kilpailuttaminen kannattaa.

Mikä sinulle merkitsee valitessasi yrityksellesi talouden kumppania?

Tavoitettavuus

Sinun ei tarvitse metsästää kirjanpitäjääsi. Sinulla on suora numero omalle kirjanpitäjällesi, joka tuntee liiketoimintasi.

Skaalautuvuus

Kun liiketoimintasi kasvaa, tilitoimiston pitää pysyä mukana kehityksessä. Parhaat käytänteet, vankka osaaminen.

Kumppanuus

Tilitoimisto voi proaktiivisesti kehittää toimintaasi vinkeillä, joita et välttämättä osannut edes ajatella.

Pyydä tarjous tilitoimistopalveluista!

Haluatko luotettavan, joustavan ja proaktiivisen talouden kumppanin?

Hyvä tilitoimisto tarjoaa osaamisen lisäksi oman yhteyshenkilön, joka on tavoitettavissa silloin, kun tarvitsee – mutta on myös itse yhteydessä. Meillä Festumilla on todellinen halu kuunnella sinua ja toiveitasi tilitoimiston palveluiden suhteen. Tilitoimiston kilpailuttaminen on helppoa.

Jätä yhteydenottopyyntö tai ota yhteyttä!

Harri Hakala
Myyntijohtaja
harri.hakala@festum.fi
044 744 2400

Referenssimme

Eläinklinikka Satavet

Hyvä kommunikaatio karvaisten kavereiden omistajien kanssa on tärkeää, ja sitä halutaan myös tilitoimistolta. Festumin ihmiset saa aina kiinni, kun tarve vaatii.

Lue lisää »

Ravintola Kajo

Festumin asiakkaana oleminen on enemmän kuin pelkkää laskujen maksamista. Yhteistyö syntyy tunteesta, että olemme enemmän kuin asiakkaita, olemme kumppaneita.

Lue lisää »

iDiD

Festum on taho, jonka kanssa tuntuu hyvältä tehdä töitä – sopivan henkilökohtainen, kuunteleva ote asiakastyöhön vaikutti tilitoimiston valintaan skaalautuvuuden rinnalla.

Lue lisää »

Suomen Ilmailuopisto Oy

Suomen Ilmailuopisto Oy on vuonna 2002 perustettu ammatillinen erikoisoppilaitos, joka kouluttaa ammattilentäjiä Suomen liikenneilmailun tarpeisiin.

Lue lisää »

WestWays Oy

WestWays Logistics on nykyaikainen ja kokonaisvaltaisesti toimiva logistiikan palveluyritys, joka tuottaa kuljetus- ja konetyöpalveluita Satakunnan alueella.

Lue lisää »

Luova Toimisto Pilke Oy

Festumilla puhutaan kieltä, jota maallikkokin ymmärtää. Yhteistyön sujuvuutta tukee oma nimetty kirjanpitäjämme ja Netvisor-ohjelmisto.

Lue lisää »

Tujunen Yhtiöt Oy

Elämä on paljon helpompaa Festumin kanssa. Käymme yrityksemme lukuja läpi, mitä kannattaa huomioida ja mitä kannattaa tehdä.

Lue lisää »

NSF Oy

Festumin talouspäällikköpalvelu on todella hyvä, löysimme apua niin yritysjärjestelyihin kuin veroteknisten asioiden hoitamiseen. Ei ole olemassa yritystä, joka ei tarvitsisi Festumin kaltaista tilitoimistoa

Lue lisää »

Pro-Lämpö Oy

Halusimme hypätä 80-luvulta tähän päivään taloushallinnonkin suhteen. Olemme kaikki koko ajan työmailla, joten paperitositteet, mapit ja Excelit eivät enää palvelleet toimintaamme. Festum Accountingin kanssa tämä asia saatiin kerralla

Lue lisää »

Merus Power Oyj

Palkanlaskenta on sellainen resurssi, mikä meidän kannattaa ulkoistaa jo ihan ajankäytöllisesti. Siihen tarvitaan valtava ammattitaito ja tiedon ajantasaisuus.

Lue lisää »

HC Ässät Pori Oy

Ässät näkevät tilitoimiston oman talouspäällikön roolissa. Syvää kumppanuutta, liiketoiminnan suunnittelua ja vahvaa näkemystä. Katso video!

Lue lisää »

Musiikkitalo

Festumilta Miia, Pasi, Pirkko ja Harri ovat kuin osa meidän organisaatiota.

Lue lisää »

Kuljetus Transpori Oy

Ulvilassa toimiva Kuljetus Transpori Oy on pitkäikäinen Festum Accountingin asiakas, joka arvostaa hiljaista tietoa, sparrausta ja asiantuntemusta talousmaailman kiemuroissa. - Yhteistyömme vain toimii. Kirjanpitäjämme hiljainen tieto on

Lue lisää »

Reilu Isännöinti Oy

Me haluamme keskittyä hallinnolliseen isännöintiin, ja hoitaa muut toiminnot kumppaneiden kanssa.

Lue lisää »

Plusprint

Festum on ollut mukana Plusprintin kasvutarinassa. Katso videolta Plusprintin toimitusjohtaja Jari Kuivalaisen kommentit! Pääset myös mukaan painotalon tuotannon puolelle katsomaan, miten painotuotteet

Lue lisää »

Rehti-Isännöinti Oy

Rehti-Isännöinnin toimitusjohtaja Mika Mali perusti yhtiökumppaniensa kanssa isännöintitoimiston, jonka visiona on nostaa isännöinnin palvelun tasoa. Tähän liittyy vahvasti kommunikointi ja läpinäkyvyys, niin palvelussa kuin taloyhtiön

Lue lisää »