Festum Accounting - Konsultointi

Talouskonsultointi

Festum tilitoimisto tarjoaa talousalan konsultointipalvelut usealle eri osa-alueelle. Meille yrityksenne on kokonaisuus, jonka kehittämisessä asiantuntijamme auttavat mielellään. Talouskonsultoijien tiimi koostuu yrityksemme johtohenkilöistä.

Voit tilata meiltä kokonaisvaltaisen talouspäällikköpalvelun tai käyttää talouskonsultointia hyödyksesi täsmätarpeeseen. Räätälöimme konsultointipalvelut aina tarpeenne mukaan tarjoten asiantuntevan keskustelu- ja suunnittelukumppanin.

Olemme myös Netvisor Premium Plus -partneri, mikä tarkoittaa laajaa osaamista Netvisorin parissa. Olemme ajantasalla tulevista muutoksista, jotka vaikuttavat liiketoimintaan – oli kyse sitten verkkolaskulain muutoksesta tai eri rajapintojen hyödyntämisestä ohjelmistojen välillä.

Meidän tehtävämme tilitoimistona on olla ajan tasalla yrityksenne talousasioista, joten on luontevaa myös suunnitella tulevaa kanssanne.

Talouskonsultointi

Talouskonsultointi auttaa teitä kehittämään talousprosessianne tavoitteidenne tueksi ja mahdollistajaksi. Asiantuntijatiimimme koostuu Festum Accountingin johtoryhmän jäsenistä. Konsultointipalvelumme kattavat mm.

  • budjetoinnin
  • talousraportoinnin
  • kassavirran optimoinnin ja analysoinnin
  • rahoitusasiat
  • yritysjärjestelyt
  • PRH-asiat
  • tilinpäätös- ja verotussuunnittelu
  • liikkeenjohdon konsultointi
  • talousohjelmistot
  • HR-konsultointi

Festum Talouspäällikkö

Kokonaisvaltaiseen suunnitteluun ja taloudesta huolehtimiseen tarjoamme Festum Talouspäällikköä. Talouspäällikön tehtävä on ymmärtää liiketoimintaanne sekä olla keskustelu- ja suunnittelukumppanina. Raportointi voidaan sopia tehtäväksi 1-3kk välein. Kvartaaleittain voimme katsoa mm. ennakkoveroihin liittyviä asioita, pohtia osinkojen ja palkkojen välillä ja miettiä, millaista tulosta halutaan näyttää.

Talouspäällikkö-kartoituksessa käymme läpi liiketoimintanne haasteita ja mahdollisuuksia, ottaen huomioon myös toimialanne omat haasteet. Kartoitus on maksuton.

Petteri
Putkonen

talouspäällikköpalvelut

Janne
Eurén

liikkeenjohdon konsultointi

Harri
Hakala

kassavirta ja budjetointi

Kirsi
Keipi

HR-konsultointi, palkanlaskenta

Istu alas kanssamme

Anna meille tunti aikaasi, me annamme sinulle sylin täydeltä vinkkejä. Konsultointi ei vaadi tilitoimiston vaihtamista, mutta täyden hyödyn konsultoivasta tilitoimistostamme saat ollessasi asiakkaamme. Meille sinäkin olet enemmän kuin asiakas!

Jätä yhteydenottopyyntö, sovitaan aika kalenteriin.

Asiakkaamme kertoo

Festumin talouspäällikköpalvelu on todella hyvä, löysimme apua niin yritysjärjestelyihin kuin veroteknisten asioiden hoitamiseen. Ei ole olemassa yritystä, joka ei tarvitsisi Festumin kaltaista tilitoimistoa.