Johtoryhmä

Urheilullinen toimitusjohtajamme vaihtaa sujuvasti lenkkitossujen, hiihtomonojen ja luistimien välillä. Pitkä yritysjohdon kokemus ja rento ote luo luottamusta asiakkaiden ja henkilöstön suuntaan.

Pitkän yrittäjäuran aikana Janne on ollut mukana erilaisissa yrityksissä ja nähnyt monia startuppeja, kasvuyrityksiä ja vakiintuneita yrityksiä. Kaikilla on ollut omanlaisiaan haasteita, positiivisia ja negatiivisia. Festum Accountingin toimitusjohtajana Jannen panos asiakkaillemme on vahva yrittäjyysnäkökulma – ei vain pelkän taloushallinnon puitteissa, vaan yrityksen koko elinkaaren ja liiketoiminnan kannalta.

Festum Accounting yrityksenä pyrkii ymmärtämään asiakkaan prosessit ja toimimaan skaalautuvana
talouden kumppanina – meillä yhdistyy pienen yrityksen lämpö ja ison yrityksen resurssit.

Janne Eurén

toimitusjohtaja

040 745 64 59
janne.euren@festum.fi

Petteri toimii Festum Accountingin Pirkanmaan ja Uudenmaan aluejohtajana, vastuullaan Tampereen, Lempäälän ja Helsingin toimistot. Aiemmin hän on toiminut useita vuosia talousjohtajana sekä kymmenisen vuotta pankkialalla rahoituksen merkeissä sijoitus- ja yrityspankkiirina. Petterin erikoisosaamista ovatkin rahoitukseen,
verosuunnitteluun ja taloushallinnon prosessien kehitykseen liittyvä konsultointi ja toimenpiteet.

Intohimoinen jalkapalloilija saatetaan myös nähdä golf-kentällä tai suunnittelemassa uusia kahvimakuja.

Työelämässä minulle merkitsee vahvasti asiat, mitä tuon asiakkaillemmekin: asiakaslähtöisyys, lähestyttävyys, konstailemattomuus ja hyvien asioiden tuominen yhteen. Panokseni, jonka haluan antaa, on inhimillinen vaikutus yrityksen talouteen.

Petteri Putkonen

aluejohtaja

044 974 44 90
petteri.putkonen@festum.fi

Kirsin toimisto löytyy Porista, hän toimii Satakunnan aluejohtajana Festum Accountingilla. Hallinnollisten töiden ohella Kirsi on innostunut kirjanpidosta ja palkanlaskennasta, joiden kiemuroissa tämä iloa pirskahteleva ammattilainen neuvoo mielellään myös asiakkaitamme.

Kirsi on todellinen ongelmien ratkaisija. Hän perehtyy ydinasioihin huolellisesti ja pyrkii aina toimimaan asiakkaan eduksi. Kirsille tärkeää on asiakkaiden tyytyväisyys ja huolehtiminen siitä, että asiakas tietää mistä maksaa.

Minulle tärkeintä on, että asiakkaallamme on tunne, että heistä välitetään ja huolehditaan – ja saavat
rahoilleen vastinetta. Oveni on aina auki.

Kirsi Keipi

aluejohtaja

040 842 1211
kirsi.keipi@festum.fi

Monitoimimiehemme Harri on keitetty useammassa liemessä uransa aikana. Rento ja urheilullinen Harri on toiminut pitkään erilaisissa hallituksissa ja myynnin tehtävissä johtotasosta lähtien. Liikkeenjohdon konsultointi, budjetointi ja kassavirtojen optimointi ovat Harrille tutumpaakin tuttua. Hän keskustelee ja pohtii mielellään myös yrityksen voimavaroja kokonaisuutena, antaen vinkkejä heti ensimmäisellä tapaamisella.

Työskentelen asettamalla tavoitteita, unohtamatta ihmisiä tavoitteiden takana.

Harri Hakala

myyntijohtaja

044 744 2400
harri.hakala@festum.fi

Tiina toimii Festum Accountingin markkinoinnin ja viestinnän vastaavana. Hänelle tärkeintä työssään on tuoda esille Festum Accountingin tapaa toimia ihmisläheisenä, lämpimänä ja vakaana talouden kumppanina. Erilaisten yritysten markkinoinnin parissa pitkään toiminut Tiina tuo raikasta näkökulmaa Festum Accountingin viestintään ja läsnäoloon.

Vapaa-ajalla Tiinan voi bongata erilaisista kulttuurielämyksistä tai lankakaupasta ostamassa virkkaustarvikkeita.

Festum Accountingin markkinointi on todella palkitseva työ. Arvomaailma on asiakasta ja omaa henkilöstöä kunnioittava, joten isoihinkin uudistuksiin voin ammentaa sisältöä yrityksen sisältä ja asiakkailta.

Tiina Salminen

markkinointi ja viestintä

044 971 7556
tiina.salminen@festum.fi

Asiantuntijamme

Pori

Taru Laxström

Satu Mikkola

Tiina Mäkinen

Minna Luoma

Pasi Koivuviita

Pirkko Sengström

Minna Koskinen

Eeva-Maria Hellman

Eeva Vaahtera

Katja Tomukorpi

Elina Mattila

Kia Jokinen

Tiina Suominen

Jaana Nousiainen

Sanna Pöllänen-Laine

Kokemäki

Päivi Jokiniemi

Anu Leppäniemi

Hanna Routakangas

Pirkanmaa

Timo Leppänen

Suvi Lehtinen

Mirka Kannisto

Hanna Tenho-Sipola

Pirkko Halttunen

Taru Suomela

Tiina Lehto

Helsinki

Pekka Närhi

Miia Vuortio

Maija Halonen