Suuri Netvisor-opas: Hyödyt ja tärpit yrityksesi ajantasaiseen taloushallintoon

Netvisor on sähköisen taloushallinnon ohjelmisto, jonka ylivoimainen etu on kuittien ja papereiden pyörittämisen sekä mappivuorien puuttuminen. Kaikki laskutukseen, ostoihin ja verotukseen liittyvä tieto on sähköisesti yhdessä ja samassa paikassa. 

Kirjanpitäjälle ei tarvitse joka kuukausi erikseen kerätä ja toimittaa jokaista yrityksen toimintaan liittyvää dokumenttia. Tämä tuo taloushallintoon nopeutta, helppoutta sekä sujuvuutta. Festum Accounting on Netvisor Premium+ Partner, mikä tarkoittaa ajantasaista tietotaitoa Netvisorin hyödyistä erilaisille organisaatioille.

Netvisor mahdollistaa aika- ja paikkariippumattoman työskentelyn

Sähköisen taloushallinnon ohjelmisto sisältää koko kirjanpidon, kaikki tilinpäätöksen dokumenteista palkanlaskentaan liittyviin asioihin. Netvisoriin linkitetään yrityksen pankkitiedot ja verkko-operaattori, jolloin myynti- ja ostolaskut voidaan toteuttaa yhdessä ohjelmistossa. 

Kaikki tieto, mitä taloudesta tarvitaan, on siis vuorokauden ympäri saatavillasi ajasta tai paikasta riippumatta. Haet tilinpäätöksen ja yrityksen pöytäkirjat arkistosta kätevästi, voit myös allekirjoittaa tilinpäätöksen sekä muut asiakirjat sähköisesti. Dokumentit ja laskelmat ovat napin painalluksen päässä juuri sillä hetkellä, kun niitä tarvitset.

Käyttöönotto

Sähköisen taloushallinnon ohjelmiston käyttöönotto ei vaadi pitkiä kursseja. Ohjelmisto on rakenteeltaan looginen ja perusasiat oppii nopeasti. Netvisor on saatavilla suomen lisäksi myös ruotsiksi ja englanniksi.  Käyttöönotto ja tavanomaisimmat toiminnot läpikäydään kanssanne, ja teemme esimerkiksi tarpeisiinne soveltuvia valmiita raportteja. Sinun ei tarvitse kuin valita ajanjakso, jolta haluat niitä tarkastella.

Netvisorin tuottama data on siis erinomainen pohja yrityksen talouden suunnitteluun ja nykytilan pohdintaan. Premium+ kumppanina me olemme tukenasi ja autamme sinua datan tulkinnassa.

Suojattua ja tietoturvallista toimintaa

Netvisorin takana toimii suuri ohjelmistotalo, joka huolehtii asiakkaidensa tietoturvasta. Verkkopankkitunnistautuminen varmistaa, että taloushallinnon ohjelmiston käyttäminen on suojattua ja tietoturvallista. Taloustiedot ovat useampaan kertaan varmuuskopioituja, eikä tietojen menettämisestä tarvitse olla huolissaan. Ulkopuoliset eivät voi päästä asiakasyrityksen tietoihin käsiksi.

Toiset seuraavat liikevaihdon kehitystä, toiset tarkistavat pankkitilin saldoa tai hyväksyttävät ostolaskuja. Kaikki nämä onnistuvat Netvisorissa – myös mobiilisovelluksella. Kuitit voidaan kuvata kätevästi puhelimella ja lähettää suoraan talteen ohjelmistoon. Digitalisointia ja automatisointia pystytään tekemään myös monimutkaisissakin ympäristöissä. Esimerkiksi datasiirto onnistuu taloushallinto-ohjelmistojen välillä.

Ajan tasalla joka hetki

Reaaliaikaisuus ja nopea reagointimahdollisuus ovat Netvisorin tuomia hyötyjä. Pysytte paikasta riippumatta ajan tasalla yrityksen taloustilanteesta. Raporteissa yhdistetään tilien saldot niihin kuuluviin liiketapahtumiin, jolloin tilitapahtumien seuranta tapahtuu vaivattomasti. 

Myyntisaatavien kotiutumista ja ostolaskujen maksuja on kätevää tarkastella kassavirtaennusteella. Erääntyvien myyntilaskujen seurannan helppous ja perinnän automatisointi parantavat myös yrityksen maksuvalmiutta. Kuukausikirjanpidon valmistuminen hyvissä ajoin auttaa varautumaan verottajan tuleviin maksuihin. Mitä aikaisemmin sähköiseen toimintaan lähtee mukaan, sitä nopeammin pääsee nauttimaan sen tuomista eduista.

Katso ainakin nämä arkea helpottavat ominaisuudet:

  • Kaikki taloustoiminnot yhdessä paikassa – myyntilaskutus, ostolaskujen käsittely, tiliotteet, palkanlaskenta ja raportit
  • Myyntilaskujen lähetys verkkolaskuina tai sähköpostilaskuina
  • Myyntisaatavien seuranta ja automaattiset maksumuistutukset asiakkaille erääntyneistä myyntilaskuista
  • Ostolaskujen vastaanotto verkkolaskuina sekä skannauspalvelun kautta sähköpostilaskut ja paperilaskut suoraan Netvisoriin
  • Pankkitilisaldon ja tilitapahtumien seuranta

Netvisorin mobiilisovellus taloushallinnon työkaluna:

  • Taloustietojen ja ostolaskujen käsittely
  • Kuittiskannaus puhelimen kameralla
  • Tuntikirjaukset sekä matka- ja kululaskut

Netvisorista kaikki irti Premium+ Partnerin kanssa

Festum Accountingilla on suuren tilitoimiston resurssit, mutta pienen tilitoimiston sydän. Talossa on paljon asiantuntevia ja osaavia ihmisiä, jotka hallitsevat monimutkaisiakin taloushallinnon asioita ja osaavat konsultoida asiakasta taloushallinnon eri tilanteissa.

Tarjoamme joustavia taloushallinnon palveluita asiakkaillemme. Yrittäjä pystyy itse määrittelemään miten paljon hän haluaa olla mukana päivittäisessä tekemisessä. Lähtökohtaisesti taloushallinnon, laskutuksen, kirjanpidon ja raportoinnin voi ulkoistaa Festum Accountingille kokonaan, jolloin yrittäjän tarvitsee vain hyväksyä ostolaskut ja muu laskutusdata. Festum Accountingilla pystytään joustavasti jaottelemaan vastuunjakoa ja taloushallinnon käytännön työn tekemisestä.

Festum Accounting tarjoaa asiakkailleen henkilökohtaista, luotettavaa palvelua, joka tuo turvaa yritysten taloushallintoon. 

Ota yhteyttä omaan kirjanpitäjääsi tai pyydä apua alueesi Festum Accounting-toimistolta!

Yhteystiedot >>

Netvisorin sivuille, kokeile veloituksetta >>

Oppaan on koonnut Netvisor-asiantuntijamme Taru Laxström