WireStaff aloittaa franchising-toiminnan

Heinäkuisia Hyviä Uutisia saadaan myös Tampereen suunnalta, kun asiakkaamme WireStaff aloittaa franchising-toiminnan syksyllä 2021.

Artikkeli on osa Heinäkuisia Hyviä Uutisia -kampanjaa. Seuraa kampanjaa blogissamme ja somessa!

Olemme nöyrä ja ihmisläheinen yritys ja tapamme toimia on herättänyt kiinnostusta toimiessamme Tampereella ja Turussa. Saimme lukuisia yhteydenottoja henkilöstöpalvelualan ammattilaisilta, jotka olivat kiinnostuneita laajentamaan WireStaffia muille alueille. Franchising-malli tuntui luontevalta tavalta laajentumisen näkökannalta, WireStaffin toimitusjohtaja Ville Lahti kertoo.

Onnistuakseen hyvin franchising-toiminta vaatii pelisilmää, oikeita ammattilaisia ja tarkkaan harkittua käsikirjaa. Brändin tulee olla yhteneväinen ja toiminnan samojen arvojen mukaista jokaisella alueella.

Meillä on nyt kasassa ylivertainen franchising-malli ja avainhenkilöstö alalle, mikä mahdollistaa menestyksen. Kumppanimme taloushallinnossa ja markkinointiviestinnässä edesauttavat tätä menestyksen polkua, Ville jatkaa.

WireStaffin taloushallinto-organisaatiosta vastaa Festum Accountingin Suvi Lehtinen sekä Petteri Putkonen. Markkinoinnissa ja viestinnässä ohjaksia pitelee porilainen Snuup Oy, joka on ollut mukana WireStaffin matkassa aivan alkumetreistä lähtien suunnitellen mm. Wireen kotisivut.

WireStaff sai myös omistajaksi ja hallitukseen hallitusammattilaiset Heimo Hakkaraisen sekä Kalle Luukkosen, joiden ammattitaito ja osaaminen alalta ovat kultaakin arvokkaampaa.

Tähtäämme siihen, että kolmen vuoden päästä meillä on menestyvä ja valtakunnallinen franchising-ketju, Ville summaa tulevaisuuden suunnitelmat.