Eläinklinikka Satavet

Hyvä kommunikaatio karvaisten kavereiden omistajien kanssa on tärkeää, ja sitä halutaan myös tilitoimistolta. Festumin ihmiset saa aina kiinni, kun tarve vaatii.

Rakkaiden lemmikkien sairauden ennaltaehkäisy ja hoito tapahtuu Hyveläntiellä Porissa. Kolmena päivänä myös alkuillasta auki oleva Eläinklinikka Satavet on toiminut nykyisten omistajien omistuksessa nykyisellä paikallaan vuodesta 2018. Eläinklinikka Satavetin omistavat nyt Hanna Palos ja Johanna Virtanen.

Yhteyshenkilömme pitävät huolta Satavetistä

Johannan ystävä suositteli tuoretta yrittäjää kysymään tilitoimistopalveluita Festumilta. Satavetin uusien yrittäjien ja Festumin ihmisten välinen henkilökemia kohtasi heti ja ammattitaitoisuus teki suuren vaikutuksen. Satavet sai oman kirjanpitäjän ja palkanlaskijan sekä pääsi tutustumaan myös sähköiseen taloushallintoon.

– Uutena yrittäjänä ei aina oikein tiennyt, mitä pitäisi edes kysyä. Festumilta saa tukea ja neuvoa ihan joka käänteessä, oli kyse sitten pienestä tai isosta asiasta. Eniten Festumissa ammattitaidon lisäksi pidän siitä, että ihmiset saa kiinni, jos tarve vaatii. Meidän omat yhteyshenkilömme pitävät huolta meistä – soittavat jos jokin lappu puuttuu ja muistuttavat meitä tarpeen tullen. Kommunikaatio pelaa erinomaisesti, Johanna kertoo.

Selkeä raportointi ja Netvisor

Jotta yrittäjä pysyy mukana yrityksensä talousasioissa, on raporttien oltava selkeät ja raportteja käydäänkin läpi aina toimistolla. Myös sähköinen taloushallinto on tullut uutena asiana Johannalle, ja alkukankeuden jälkeen Netvisor tuntuukin hyvältä ohjelmistolta.

– Olen kuullut myös kauhukertomuksia eri tilitoimistoista. Festumilla meistä pidetään oikeasti huolta, Johanna kiittää.