Kuljetus Transpori Oy

Ulvilassa toimiva Kuljetus Transpori Oy on pitkäikäinen Festum Accountingin asiakas, joka arvostaa hiljaista tietoa, sparrausta ja asiantuntemusta talousmaailman kiemuroissa.

Yhteistyömme vain toimii. Kirjanpitäjämme hiljainen tieto on käsittämättömän arvokasta. Festumilla liiketoimintamme tunnetaan ja sparraaja katsoo asioita aina meidän näkökulmastamme, mutta ulkopuolisen silmin, Transporin toimitusjohtaja Nina Aalto sanoo.

Tilitoimisto, joka auttaa aina

Me Festum Accountingilla pyrimme tuottamaan ison tilitoimiston resursseja pienen tilitoimiston sydämellä. Aalto allekirjoittaa ajatuksen täysin.

Festumilta saa aina apua. Esimerkiksi Ukrainan sotaan liittyvä polttoainekustannuksien huima nousu, minkä syöttäminen hintoihin tapahtuu kuitenkin viiveellä, on asia, jota olemme sparranneet. Kirjanpitoon liittyvät asiat tiedetään etu- ja takaperin, ja jos jotain selvitettävää on, se selvitetään hyvin. Meillä on tunne, että meidät tunnetaan henkilökohtaisesti. Meille tilitoimisto enemmän, kuin kirjanpitäjä, Aalto summaa kumppanuutta.

Millaiselle yritykselle Festum Accounting sopii, Nina Aalto?

– Ihan jokaiselle. En näe sellaista yritystä, jolle en voisi Festumia suositella.

 

Tutustu Transporiin!

Transpori on paikallinen kappaletavaraliikennettä hoitava perheyritys, jolla on liikenteessä toistakymmentä autoa ja vajaa 20 työntekijää. Yhtiön palveluihin kuuluu vakioreittikuljetusten lisäksi varastointi, 24/7 pikakuljetukset ja lähettipalvelut.

www.transpori.fi