Pro-Lämpö Oy

Sähköinen taloushallinto tärkeää liikkuvassa työssä – Asiakastarinassa Pro-Lämpö Oy

Kun työ on liikkuvaa, taloushallinnon pitää tukea joustavaa ja nopeaa tekemistä. Näin ajatteli Pro-Lämpö Oy:n tuore toimitusjohtaja Ville Terävä.

– Halusimme hypätä 80-luvulta tähän päivään taloushallinnonkin suhteen. Olemme kaikki koko ajan työmailla, joten paperitositteet, mapit ja Excelit eivät enää palvelleet toimintaamme. Festum Accountingin kanssa tämä asia saatiin kerralla hoidettua, Terävä kertoo.

Sähköinen taloushallinto luo mahdollisuuden tehdä kirjauksia helposti, oli henkilö sitten työntekijä tai toimitusjohtaja, sijaintina Tampere tai Etelä-Afrikka.

– Netvisorin mobiili on todella tärkeä myös työyhteisöllemme. Ei tarvitse enää myöhään illalla kaivella tietokoneelta Exceleitä, vaan kaikki pääsevät tekemään taloushallintoon tärkeitä merkintöjä suoraan puhelimesta, Terävä iloitsee.

Tilitoimiston vaihtaminen sujui mukavasti

Monet pohtivat tilitoimiston vaihtamista pitkään, eikä ihme – onhan se aikamoinen rumba. Ville Terävä on kuitenkin erittäin tyytyväinen tilitoimiston vaihtamisen sujuvuuteen.

– Vaikka tilitoimiston vaihtaminen aiheuttaa hetkellisesti lisää tunteja työpäivään, se todellakin kannattaa, jos nykyinen toimija ei kykene tuottamaan liiketoimintaa helpottavia ratkaisuja. Leppäsen Timo ja Putkosen Petteri Festum Accountingilta ovat olleet iso tuki meille ja saimme asiat rullaamaan nopeammin, kuin luulinkaan, Terävä sanoo.

– Suosittelen Festum Accountingia jokaiselle pk-sektorin yritykselle, joka haluaa sähköistää ja helpottaa taloushallintoa. Olen ollut todella tyytyväinen päätökseeni, hän jatkaa.

Pro-Lämpö Oy

Pro-Lämpö Oy:n erikoisosaamista ovat painelaitteiden (PED) hitsaus- ja asennustyöt sekä prosessiteollisuuden kunnossapitotyöt. Heiltä saat asiantuntijapalvelut, asennusvalvojat sekä pätevöitetyt hitsaajat äkillisiin ja pitempiaikaisiin töihin.

Lue lisää toiminnasta: https://www.prolampo.fi/