Ravintola Kajo

Festumin asiakkaana oleminen on enemmän kuin pelkkää laskujen maksamista. Yhteistyö syntyy tunteesta, että olemme enemmän kuin asiakkaita, olemme kumppaneita.

Ravintola Kajo on Tampereen keskustassa toimiva, ruokaan ja luonnonläheisiin makuihin intohimoisesti suhtautuva ravintola. Luonnosta saatavien annosten, kuten männynkerkkien ja suussa sulavien lihojen takana on kolmen miehen yhteinen unelma.Kaikkien unelmien taakse pitää kuitenkin saada sujuva yhteistyö eri sidosryhmien kanssa. Yksi Kajon omistajista, Marko Simunaniemi, kertoo heidän olevan erityisen tarkkoja yhteistyökumppaneiden valitsemisessa.

– Me tuotamme Kajon vieraille elämyksiä. Vieraamme eivät ole meille vain asiakkaita, jotka tilaavat, syövät ja maksavat. Valitsimme Festumin, koska olemme heille enemmän kuin asiakkaita. Kun Petterin kanssa ensimmäisen kerran juttelimme, meille tuli heti sellainen fiilis, että olemme kumppaneita, Marko teroittaa kumppanuuden tärkeyttä.

Yhteinen sävel toimivassa kokonaisuudessa

Marko kertoo Festumin valikoituneen alkukeskusteluihin suositusten kautta. Suositus vei Festumin ovelle, mutta yrittäjät antoivat Festumin Pirkanmaan aluejohtajan, Petteri Putkosen, luoda heille mielikuvat yhteistyöstä. Yhteinen sävel löytyi, ja kumppanuus on kehittynyt toimivaksi kokonaisuudeksi. Omat yhteyshenkilöt ovat tärkeitä, jos tulee jotain kiireellistä. Kun oma taloushallinnon tiimi oppii tuntemaan asiakkaan, on kommunikointi puolin ja toisin helppoa.

– Pyritään siihen, että molemmat helpottavat toistensa elämää ja puhalletaan yhteen hiileen. Jos meiltä joku asia unohtuu, voimme luottaa, että Pirkko tai Timo sieltä soittaa ja muistuttaa. Meillä on suorat yhteystiedot omalle tiimillemme, eikä tarvitse kasvottoman asiakastuen kanssa olla tekemisissä,Marko kehuu tiimiään.

Netvisor helpottaa elämää

Kajolla on myös Netvisor käytössä, eikä Marko voisi olla tyytyväisempi. Siirtymä oli vaivaton ja käyttö on helpottanut kiireisten yrittäjien arkea rutkasti. Kokonaisuutena Marko antaa Festumille täydet pisteet.

– Meille yhteistyön toimivuus on kaikista tärkeintä. Meillä on tunne, että Festum tukee meitä ja auttaa meitä kehittymään taloushallinnon puitteissa, mikä on todella tärkeää nuorelle yritykselle, Marko tiivistää.