WestWays Oy

WestWays Logistics on nykyaikainen ja kokonaisvaltaisesti toimiva logistiikan palveluyritys, joka tuottaa kuljetus- ja konetyöpalveluita Satakunnan alueella. WestWays on yksi sadoista Festum Accountingin tyytyväisistä asiakkaista. Yritys on perustettu vuonna 2007 ja sillä on henkilöstöä kumppanuusyritykset mukaan lukien yhteensä noin 30 henkilöä työmäärän mukaan. Yrityksen liikevaihto vuonna 2016 oli 3 miljoonaa euroa. WestWays Logisticsille paikallisuus, tavoitettavuus, luotettavuus, turvallisuus ja tinkimättömyys sovituista prosessista ovat kaiken toiminnan lähtökohta palveluissa.

WestWays toimii aina turvallisuus edellä. Siitä kertoo esimerkiksi se, että vuonna 2016 yrityksessä ei tapahtunut yhtäkään sairaslomaan johtanutta tapaturmaa. Lisäksi WestWaysille on tärkeää asiakaslähtöisyys ja päätöksenteon paikallisuus.

Miksi Festum Accounting Oy?

WestWays Logistics on ollut Festumin asiakkaana haastatteluajankohtana vuoden. Ensimmäinen yhteistyövuosi sujui mallikkaasti ja WW:n toimitusjohtaja Jukka Niskanen on kokenut palvelun Festumilla luotettavaksi ja asiantuntevaksi.

Niskanen kertoo, että tilitoimistokumppanin valinnassa vaikuttivat sähköisten palvelujen tarjonta, kilpailukykyinen hinta ja laadukas osaaminen.

Festumin sähköinen järjestelmä, monipuolinen osaaminen ja järkevä hinta vakuuttivat palveluntarjoajan valitsemisessa. Koska meillä on kevyt organisaatio, niin on tärkeää, että saamme kaikki taloushallinnon palvelut monipuolisesti yhdestä paikasta.”

Laadukasta ja toimivaa palvelua

WestWays käyttää Festumilta kirjanpito-, tilinpäätös-, verotus-, palkkahallinto-, ostoreskontra ja maksatus-, sekä myyntireskontrapalveluita.  Niskanen kokee WW:n saaneen hyvää palvelua heti alusta lähtien.

”Henkilökunta Festumilla on asianosaavaa ja apua saa aina, kun sitä tarvitsee. Lisäksi reaaliaikaisen tiedon käytettävissä oleminen on todella tärkeää ja se on hyvin vastannut tarpeitamme. Myös Raportointi on ollut selvästi parasta Festumilla. ”

Niskasen mukaan Festumin sähköiset palvelut ovat helppokäyttöisiä ja toimivia.

”Festumin palvelut ovat reaaliaikaisia ja kaikki tieto löytyy samojen tunnusten alta, mikä selkeyttää käyttöä. Kaikki tieto löytyy järjestelmästä, eikä tarvitse selata mappeja ja papereita. Kerran tallennettu tieto on kaikkien käytettävissä, jolloin toimintaan tulee ryhti, eivätkä asiat jää roikkumaan.”

Suosittelisitko Festum Accountingia tilitoimistokumppaniksi?

”Kyllä, voin suositella Festumia kumppaniksi. Palvelu on osaavaa ja toimivaa.”

-Jukka Niskanen, toimitusjohtaja WestWays Logistics