Yrittäjän vuosikalenteri, osa 1: Tee nämä vuoden alussa

yrittäjän vuosikalenteri

Uusi vuosi on alkanut ja monella on viime vuoden jälkeen uusia tuulia omassa liiketoiminnassaan. Uusista tuulista huolimatta on yksi asia, jota aluejohtajamme Petteri Putkonen toivoo jokaisen yrittäjän tekevän aina vuoden alussa. Festum Accounting julkaisee pitkin vuotta Yrittäjän vuosikalenteria.

Yrittäjän vuosikalenteri alkaa kirjanpitäjän kanssa

Jokaisen uuden vuoden alussa yrittäjän on hyvä käydä yrityksensä talousasiat läpi kirjanpitäjän kanssa, vaikka liiketoiminta ei olisi muuttunut menneen vuoden aikana. Tämä koskee kaiken kokoisia yrityksiä, myös pienyrittäjiä.

Toki kirjanpitäjän kanssa on syytä käydä yrityksen asioita läpi pitkin vuotta, mutta erityisesti alkuvuosi on suunnittelun ja varautumisen kannalta tärkeää.

Käy läpi nämä asiat kirjanpitäjäsi kanssa

Yrittäjän vuosikalenteri auttaa sinua johtamaan liiketoimintaa suunnitelmallisesti. Seuraavat asiat on hyvä käydä kirjanpitäjän kanssa läpi vuoden alussa:

  • tilinpäätöksen suunnittelu ja arviointi
  • verojen maksutilanne
  • ennakot tulevalle vuodelle
  • maksuvalmius/kassanäkymät/reagoinnit
  • yhdessä kehitettävät talousprosessiasiat tulevalle vuodelle

Festum Talouspäällikkö liiketoiminnan tukena

Festum Accounting auttaa asiakkaitaan suunnittelemaan liiketoimintaa talouden näkökulmasta. Oli kyseessä sitten verosuunnittelu, kassavirran suunnittelu tai vaikkapa hinnoittelu, Festum Talouspäällikkö kartoittaa kanssanne nykytilanteen ja auttaa teitä optimoimaan talousasiat.

Talouspäällikkö-palvelusta voitte kysyä lisää Petteriltä
petteri.putkonen@festum.fi
044 9744 490
LinkedIn


Sinua saattaa kiinnostaa myös: