Tiedote: Asiakas, tarkista viestisi – Laki rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisestä (444/2017)

Laki rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisestä velvoittaa meitä ottamaan entistä tarkemmin selvää asiakkaidemme liiketoiminnasta ja omistajista.

Olemme lähettäneet jo osalle asiakkaistamme viestin, joka sisältää tietopyynnön. Pyydämme viestin saaneita vastaamaan asiakkaan tuntemisvelvoitteeseen liittyvään tietopyyntöön mahdollisimman pian. Käytämme antamianne tietoja ainoastaan rahanpesulain vaatimien velvoitteiden hoitamiseen.

Jos teillä ei ole heti saatavilla kaikkia kyselyssä pyydettyjä tietoja, voitte jatkaa tietopyyntöön vastaamista myöhemmin linkin kautta, joka on viestissä. Tietopyyntö on auki 30 päivää siitä kun olette vastaanottaneet viestin.

Tietopyyntöön pääsee kirjautumaan verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Jos teillä ei ole käytössä sähköisiä tunnistautumisvälineitä, pyydämme teitä ilmoittamaan siitä sähköpostilla janne.euren@festum.fi

Ystävällisin terveisin,
Janne Eurén
Toimitusjohtaja
Festum Accounting Oy

Lisätietoa

Löydät asiaa koskevan aluehallintoviraston tiedotteen sekä linkit ohjeisiin AVI:n sivuilta.