HU HU Huuhkajat – Yrittäjän vuosikellossa veroasiaa ja jalkapalloa

Minun piti kirjoittaa veroasioista ja yrittäjän vuosikellon to do-listasta. Valitettavast nyt en pysty niin kattavaan analyysiin kuin kuvittelin ja halusin. Jalkapallo ja elämä itsessään ovat päässäni tärkeämpänä. Kaikki ajatukset ovat nyt Christian Eriksenin luona. Yksi suosikkipelaajistani. Ei vähiten Tottenham-fanitukseni kautta.

No, työt on tehtävä. Liike-elämä jatkaa kulkuaan ja pää on pidettävä kylmänä myös hellejaksolla.

4 asiaa, jotka yrittäjän kannattaa nyt hoitaa

Listaan asiat, joita jokainen yrittäjä tai talouspäällikkö voi nyt kesän ”vapaa-ajan” tullessa miettiä:

  1. PRH-asiat: ovatko tosialliset edunsaajat ilmoitettu? Onko kaupparekisterissä oikeat hallituksen jäsenet? Tilinpäätös rekisteröity, mukaan lukien aikaisemmat vuodet? Lue tosiasiallisten edunsaajien ilmoittamisesta aiemmasta blogistamme.
  2. Ennakkoverot? Miltä näyttää tuloverotuksen kannalta. Pitäisikö maksaa lisää tai maksatko liikaa? Mikä on ennakkovero? Lue lisää Vero.fi
  3. Verojen maksujärjestely: Huojennettu maksujärjestely on voimassa elokuun loppuun asti. Mistä on kyse? Lue lisää Vero.fi
  4. Taloushallinnon prosessi: Onko kirjanpitäjäsi kiukkuinen kuittirumbasta? Ota Netvisorin mahdollistama kuittien kuvaus käyttöön. Vieläkö kiikuttelet mappeja toimistollemme? Lue lisää kuittisovelluksesta

Festum Accounting yrittäjän tukena

Tilitoimiston toiminta ei ole enää pelkkää numeroiden näpyttelemistä, vaan mukaan mahtuu paljon muutakin. Tilitoimistosta saat apua, oli kyseessä sitten verosuunnittelu, taloushallinnon sähköistäminen tai muu mieltä painava asia.

Kanssamme voit suunnitella toimintaasi talouden näkökulmasta mm. seuraavien palveluiden kautta:

  • verosuunnittelu
  • palkanlaskenta
  • talouden sähköistäminen

Olemme Netvisor Premium+ kumppani, mikä tarkoittaa ajantasaista tietoa ja taitoa parhaista käytänteistä. Yhteisen suunnittelun kautta voitte ennustaa liiketoimintaanne paremmin ja ymmärrätte saatua dataa.

Jälkihuomio..

Erikseniin palatakseni, jalkapallo yhdistää. Itsellä tuli tippa silmään, kun tauon jälkeen Suomen pelaajat taputtivat Tanskan maajoukkueen kentälle. Kuntavaalien alla, somep*skamyrskyn vallitessa, Huuhkajat osoittivat eleellään sen, mitä me suurin osa olemme. Toisiamme varten ja kunnioittaen.

Hyvää kesää kaikille. Pidetään huolta toisistamme ja ladataan akkuja, hoidetaan hallinnollisia rästejä pois.

Petteri Putkonen
Aluejohtaja Pirkanmaa / Uusimaa
LinkedIn
Yhteystiedot


PS. Oletteko tsekanneet loistavat Huuhkaja-videot: