Maistuisiko kuppi kahvia? Kahwe x Ruokapankki -lahjoituskampanja käynnissä

Artikkeli on osa Heinäkuisia Hyviä Uutisia -kampanjaa. Seuraa kampanjaa blogissamme ja somessa!

Kirjoittanut Joonas Leskelä & Joel Marttala, Kahwe Roastery

Olemme kaikki kokeneet erilaisia vaikeuksia ja painineet erilaisten haasteiden kanssa korona-pandemian aikana. Kun kuulimme Ruokapankin hurjasti kasvaneesta ruoka-avun lahjoitusten määrästä, päätimme lähteä itse mukaan tekemään jotain tästä ajasta taloudellisesti erityisen kovasti kärsivien hyväksi.

Aloitimme lahjoituskampanjan, jossa tarjosimme laadukasta kahvia reilusti alennettuun hintaan ja pyysimme ihmisiä lahjoittamaan kahvia suoraan ruoka-avun piirissä oleviin kotitalouksiin.

Vastaanotto oli positiivinen ja olemmekin saaneet kevään ja alkukesän aikana lähetettyä kahvit Ruokapankin kautta lukuisiin koteihin. Kampanja jatkuu vielä ainakin elokuun ajan ja lahjoituksia voi tehdä kätevästi esimerkiksi Kahwen nettisivujen kautta.

Kahwe tuli myös S-ryhmän kauppoihin

Kahwetta saa nyt myös valituista S-ryhmän kaupoista Pirkanmaan alueella.

Joissain tapauksissa Kahwe on ensimmäinen pienpaahtimokahvi kaupan valikoimassa, tästä olemme iloisia ja ylpeitä. Yhä useampi ruokakaupasta kahvia ostava kuluttaja hakee nyt myös pienempien paahtimoiden laadukkaita tuotteita. Pyrimme tarjoamaan hyvän vaihtoehdon niille omille, mahdollisesti hyvinkin pitkä-aikaisille suosikeille.

Kahwetta saa nyt Kalevan Prismasta, Nokian Prismasta, Sale Hatanpäältä, Sokoksen Herkusta, sekä Kaukajärven S-marketista. Eikun kokeilemaan!

Osallistu sinäkin!

Kahwen nettisivuilla voit lahjoittaa yhden tai useamman kahvipaketin vähävaraisille. Kahwe lahjoittaa itse yhden paketin jokaista kymmentä lahjoitettua pakettia kohden!

Osallistu Kahween kampanjaan!