Merus Power Oyj

Palkkojen oikeellisuus ja ajallaan tuleminen yksi tärkeimmistä työssä viihtyvyyden asioista, mutta myös osa työnantajamielikuvaa, yrityksen imagoa ja henkilöstön sitouttamista. Näin ajattelee myös Merus Power Oyj talousjohtaja Rainer Antila.

– Olemme alusta saakka olleet Festum Accountingin asiakas. Koimme, että palkanlaskenta on sellainen resurssi, mikä meidän kannattaa ulkoistaa jo ihan ajankäytöllisesti. Siihen tarvitaan valtava ammattitaito ja tiedon ajantasaisuus, Antila summaa.

 

Palkanlaskenta järkevä ulkoistaa jo ajankäytöllisesti

Merus Power Oyj listautui pörssiin vuonna 2021, minkä yhteydessä aiemmin Festum Accountingilla hoidettu kirjanpito siirtyi yrityksen omiin käsiin. Palkanlaskenta jätettiin edelleen Tampereen toimistomme hoivaan.

– Palkanlaskenta ei ole meillä kokopäiväinen työ, joten koimme järkeväksi jatkaa palkanlaskennan ulkoistamista. Palkkojamme hoitaa Festum Accountingilta Timo Leppänen, jonka ammattitaito ja Netvisor-tuntemus paistaa läpi, Antila sanoo.

 

TES-tuntemus tärkeää palkanlaskennassa

Palkanlaskennassa työehtosopimuksen tunteminen, sen ajantasaisuus ja oikeanlainen tulkinta ovat erityisen tärkeitä. Antila kertoo myös TES-osaamisen olevan yksi hyvä syy palkanlaskennan ulkoistamiseen.

– Työehtosopimukset päivittyvät aika ajoin, mutta niissä pysyy mukavasti ajan tasalla, kun arjen työtä tekee. Joskus voi tulla kiperiä kysymyksiä, mitkä vaativat hieman selvittelyä, mutta yhdessä näistä on aina oikeat ratkaisut löydetty, Festum Accountingin laskenta-asiantuntija Timo Leppänen hymyilee.

Tutustu Timoon >>

 

Millaiselle yritykselle Festum Accounting palkanlaskenta sopii?

– Suosittelen Festum Accountingin palkanlaskentaa oman kokemukseni pohjalta niin pienyritykselle kuin esimerkiksi sata henkeä työllistävälle yritykselle. Meillä on töissä noin 80 henkilöä, jotka Festum Accountingin hoivassa saavat palkkansa oikein ja ajallaan, Antila kertoo.

 

Tutustu Merus Power Oyj

Merus Power suunnittelee, valmistaa ja myy kotimaisia innovatiivisia sähkövarastoja, sähkönlaaturatkaisuja ja palveluita Suomeen ja maailmalle. Sähkövarastot mahdollistavat uusiutuvan energian integroinnin osaksi sähköverkkoa ja luovat asiakkaille moderneja ansaintamalleja uusiutuvan energian mahdollisuuksista. Sähkönlaaturatkaisut puolestaan vähentävät sähkössä esiintyviä häiriöitä parantaen asiakkaiden toiminnan kannattavuutta ja energiatehokkuutta.

Lue uutinen: Merus Powerin loppuvuosi plussalle – odottaa kasvun jatkuvan >>

 


Lue lisää Festum Accounting: Palkanlaskenta >>