5 hyvää syytä ulkoistaa palkanlaskenta

palkanlaskenta

Palkanlaskenta on tarkka laji. Tärkeimpiä palkanlaskentaa sääteleviä lakeja ovat työsopimuslaki, työaikalaki, ennakkoperintälaki ja vuosilomalaki – unohtamatta työehtosopimuksia, joita Suomessa riittää! Tulorekisteri aiheuttaa omat kommervenkkinsä, lisäksi palkanlaskijan pöydälle kasautuvat mm. Kela-hakemukset ja muut erityisasiat.

5 hyvää syytä ulkoistaa palkanlaskenta

  • Lakituntemus: Harvalla yrittäjällä on aikaa perehtyä kaikkiin palkanlaskentaa sääteleviin lakeihin. Selvitystyö aiheuttaa monesti ajanvietettä pykälien äärellä.
  • Tulorekisteri: Tulorekisteri vaatii erityisen tarkkoja tietoja, ja usein tietyssä määräajassa. Tulevaisuudessa ammattiliitot ym. tulevat hakemaan tietoja suoraan tulorekisteristä.
  • Erityistilanteet: Ei ole poikkeuksellista, että henkilöstön kanssa eteen tulee erityistilanteita. Asiantuntevalla palkanlaskijalla on tietoa ja kokemusta erityistilainteiden hoidosta sekä tukiverkosto auttamassa.
  • Ajan vapautuminen: Ulkoistettu palkanlaskija vapauttaa aikaa yrittäjälle. Hyvä palkanlaskija tekee asioita nopeasti ja säästää hermojasi.
  • Palkanlaskennan varmuus: Usein PK-yrityksillä on jo oma palkanlaskija. Mutta mitä tapahtuu, jos tämä palkanlaskija sairastuu? Voimme toimia yhteistyössä yrityksenne oman henkilöstön kanssa, turvaten palkanmaksun ajallaan.

Festum Accounting auttaa – kysy lisää!

Haluatko kartoittaa palkanlaskennan ulkoistamisen mahdollisuuksia? Ota meihin yhteyttä tai jätä soittopyyntö.

Yhteystiedot