OP Laskulaina: joustavaa rahoitusta kaikkien pankkien asiakkaille

OP Laskulaina – nopeaa luottoa myyntisaamisia vastaan.

OP Laskulaina on palvelu, jonka avulla yritys voi joustavasti nostaa lainaa lähettämiään myyntilaskuja vastaan. Pidempikään maksuaika ei ole esteenä, sillä OP Laskulainan saa yhtä nopeasti huolimatta siitä, milloin myyntilaskut erääntyvät. Laskulaina soveltuu kaikille laskuttaville yrityksille yrityksen koosta riippumatta.

OP Laskulainan mahdollisuudet ja kulut

OP Laskulaina tarjoaa asiakaskohtaiseen luottokelpoisuuteen ja laskutukseen perustuvaa limiittiä aina 1 miljoonaan euroon saakka.  Se on erinomainen työkalu kassavirran ja käyttöpääoman hallintaan. OP Laskulaina mahdollistaa liiketoiminnan hankintojen, palkkojen, verojen ja muiden pakollisten maksujen hoitamisen ajallaan.

OP Laskulaina on joustavaa rahoitusta, jota yritys voi nostaa tarpeen mukaan yhdessä tai useamassa erässä juuri silloin kuin käyttöpääomaa tarvitaan.  OP Laskulaina on tarjolla kaikkien pankkien asiakkaille.

Korkoa maksetaan ainoastaan luoton päiväsaldolle, muita kuluja ei ole. Palvelun korko on asiakaskohtainen 1 – 2% kuukaudessa.

Kenelle OP Laskulaina on tarkoitettu?

OP Laskulaina on saatavilla Netvisorin asiakkaille ja se haetaan Netvisorin kautta. OP Laskulainan käyttöönotto on nopeaa ja vaivatonta. Käyttöönotto tapahtuu muutamassa minuutissa parilla klikkauksella. Se on täysin digitaalinen ja integroitu Netvisoriin. Netvisorin sivuilta näkee OP Laskulainan nostetun ja nostettavissa olevan luoton reaaliaikaisesti.

OP Laskulaina on siis joustavaa rahoitusta kaikkien pankkien asiakkaille juuri silloin kuin rahoitusapua tarvitaan. 

Kysy lisää Kirsiltä tai omalta kirjanpitäjältäsi!