Festum 15 vuotta!

Tilitoimisto Festum Accounting Oy täytti 14.8.2019 15 vuotta. Festumin tilitoimistoliiketoiminnan synnytys tapahtui Porissa vuonna 2004, jonka jälkeen olemme laajentuneet Kokemäelle, Helsinkiin, Tampereelle ja Lempäälään. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli noin 2,3 miljoonaa euroa ja työllistämme 40 asiantuntijaa – ”pienen tilitoimiston sydän, ison tilitoimiston resurssit” -mentaliteetin hengessä.

Olemme tehneet viimeisen kolmen vuoden aikana isoja satsauksia järjestelmiin ja toimintatapojen muutoksiin. Punaisena lankana tässä on ollut pystyä tuottamaan asiakkaillemme nykyaikaisempia, parempia ja reaaliaikaisia talouspalveluita. Vaihe yksi alkaa olla loppusuoralla ja viimeisetkin asiakkaamme pyrimme siirtämään uuteen taloushallintoympäristöön, Netvisoriin, syksyn aikana. Olemme tässä samalla nousseet Netvisor Premium+ partneriksi, mikä tarkoittaa, että satsauksemme osaamiseen ovat kannattaneet ja olemme nousseet parhaaseen A-ryhmään Netvisor tilitoimistona. Tämä kaikki tietysti takaa asiakkaillemme paremmat ohjelmistot, niiden paremman hyödyntämisen sekä paremmat talouspalvelut.

Netvisorin kylkeen olemme kytkeneet Accuna (Talgraf) ohjelmiston. Accuna on helposti saatavissa asiakkaidemme käyttöön. Mikäli sinulla on talouden raportointitarpeita, budjetointitarpeita tai mietit konsernilaskentaa, niin ole meihin yhteydessä, niin näytämme, miten Accuna voisi sinua palvella.

Haluamme kiittää asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme rikkaasta matkasta, ja odotamme mielenkiinnolla tulevia vaiheita omassa liiketoiminnassamme.

Synttäriterveisin,
Festumin väki

(Kuvassa vasemmalta: Harri Hakala, Janne Eurén, Petteri Putkonen, Kirsi Keipi)